De kroegen in Nijmegen-Oost organiseren drie keer per jaar een gezamenlijk festival.
Uiteraard neemt trianon ook deel aan deze evenementen. Tijdens de festivals is het druk, ranzig, warm en gezellig. 

Tribute in Oost

Jaarlijks vindt in februari de ‘Tribute in Oost’ plaats. Nijmegen Oost staat dan voor één avond in het teken van de legendarische helden uit de muziekgeschiedenis. Op één avond gaan we dwars (en soms kris-kras) door de pop & rockgeschiedenis van de afgelopen 50 jaar heen. Tijdens de ‘Tribute in Oost’ spelen uitsluitend acts die zich volledig richten op één band. We willen het geluid horen van het origineel om weer even het gevoel te hebben dat de ‘echte’ op het podium staat.

Easter Jazz

Het Easter Jazz-festival wordt traditiegetrouw georganiseerd op tweede paasdag en is het vervolg op het East of Eastern Festival. Tijdens Easter Jazz treden minimaal 2 jazz-acts per locatie op. De line-up bestaat jaarlijks uit een combinatie van nationale top-acts en lokale helden. Het Easter Jazz festival duurt van ‘s middags tot ‘s avonds en geeft de bezoeker de kans om verschillende genres van jazz te beluisteren.

Troost van Oost

De Troost van Oost is het langslopende festival in Nijmegen Oost. Voor één dag wordt Nijmegen Oost dan omgetoverd tot een waar smartlappen-paradijs. De optredende acts brengen het levenslied vol overgave en steeds met een dikke knipoog. Liefdesverdriet, kinderleed en de wel bekende tranentrekkers worden in meedein ritme door een bont palet aan paradijsvogels gezongen.

Vers bloed is altijd welkom! Het publiek wil verrast worden. Als in jullie werk de lach en de traan, de knipoog en het theatrale element deel uitmaakt van een waanzinnige never ending show ben je meer dan welkom op De Troost.

Voor meer informatie en data zie www.festivalsinoost.nl