logo club trianon

Club Trianon is de achterzaal van Trianon. Dit is de zaal waar de concerten, dansavonden, feesten, kleinkunstvoorstellingen, filosofische avonden en dergelijke worden gehouden. De Club is een sfeervolle en gezellige zaal. De capaciteit is maximaal 170 bezoekers en het is mogelijk zitplaatsen te creëeren. Dan is de capaciteit maximaal 100 bezoekers. 

In Club Trianon zijn een aantal vaste maandelijkse avonden:

Ramble on Tuesday, om de twee weken op dinsdag en af en toe op een andere dag
Onder leiding van onze eigen singer-songwriter Eric Devries treden er singer-songwriters van over de hele wereld op in onze knusse club. Het niveau is hoog en de concerten bijzonder en intiem. De entree is gratis maar Eric gaat halverwege de avond met de hoed rond ("It's a long way back to Tulsa!").
Ramble on Tuesday heeft een eigen Facebookpagina >

Monday Jazz, iedere 3e maandag van de maand
Het jazzcombo onder leiding van Henk Guitjens begeleidt een grootheid uit de vaderlandse jazz. Het zijn vaak enerverende en verrassende avonden met soms ingetogen en dan weer uitgelaten jazzmuziek van alle smaken.

In de afgelopen acht jaar zijn vele musici de revue gepasseerd, een selectie: Benjamin Herman, Hans Dulfer, Ben van Dungen, Nigel Hitchcock, Hermine Deurloo, Anton Goudsmit, Shirma Rouse, Denise Jannah, Eric Vloeimans , Ronald Snijders, John Engels en vele anderen.

Boys don't Cry, iedere laatste vrijdag van de maand
Nijmeegs langstlopende dansavond met het accent op new wave en indiemuziek door de jaren heen. Ooit in 2004 begonnen met DJ Caspar als eighties-wavepartymaar tegenwoordig zwaaien DJ Rico & Marco er de scepter en hebben zij de muzikale koers verbreed.

Logo BDC Green Pink v2 HR 2 1