cafe 01Trianon is meer dan een sfeervol café in Nijmegen Oost: ‘s ochtends met een kopje koffie de krant lezen, ‘smiddags lunchen, ‘s avond borrelen en dineren en ‘s avonds dansen of concerten bijwonen. In Trianon loopt alles door elkaar heen, en dat geeft het zijn unieke sfeer. 

Bekijk de historie van Trianon >

Zowel in bieren als in wijnen is er altijd een aantrekkelijk en wisselend aanbod aanwezig. Hierbij  werken we graag samen met verschillende lokale ondernemers. Zo zijn er onder andere onze huiswijnen van Sundara, de wijnhandel uit Nijmegen Oost met uitsluitend biologische & fair trade wijnen. Daarnaast hebben we, in samenwerking met wijnhandel Marcel Arentz altijd een topwijn voor een mooie prijs. Deze staat garant voor een heerlijke rode wijn passend bij de jaargetijden en gerechten.
Ook op de tap zorgen we voor een wisselend assortiment aan bieren. Van donker tot blond, van zwaar tot licht en van grote tot kleine brouwerijen. Daarnaast hebben we altijd een biertje van de Nijmeegse stadsbrouwerij de Hemel op de tap. Uiteraard hebben we in de herfst bockbier en in de zomer witbier.

Onze koffie komt van de Arnhemse koffiebranders Peeze: biologische fairtrade koffie van topkwaliteit.

BierkaartAug16pag1

BierkaartAug16pag2

cafetrianonnijmegen1065

Eigenaar André Overbeek heet u van harte welkom :-)