Trianon heeft naast het café nog twee zalen voor borrels, feesten en partijen. De knusse tussenzaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en dient uitstekend voor borrels, groepslunchen, buffetten en groepsdiner. De ruimte heeft een mini podium waar altijd enkele instrumenten klaar staan voor gebruik.
Voor deze zaal is geen zaalhuur verschuldigd. Als er in de grote zaal iets te doen is zal er doorloop plaatsvinden naar de zaal.

De grote zaal, oftewel Club Trianon, heeft een capaciteit van maximaal 170 personen en is voorzien van alle benodigde  faciliteiten. Zo heeft de zaal een eigen bar, podium, beamer en toilettengroep, maar ook een volledig geluidssysteem en instrumentarium. We beschikken daarnaast over een professionele geluidstechnicus, waardoor we bands altijd kunnen begeleiden.

Op zaterdag is er een drankomzetgarantie van €900,- (dus exclusief hapjes). Doordeweeks is de zaal ook te huur, maar dan betaal je €20,- zaalhuur per uur (met een maximum van €100,-). Mocht er een geluidsman nodig zijn (bijv. voor bands) dan komt er nog €100,- bij voor zijn aanwezigheid. Wel kan er dan gratis gebruik gemaakt worden van de beschikbare apparatuur, inclusief de beamer.

In combinatie met onze eigen keuken kunnen we voor elke groep buffetten en hapjes aanbieden. Hierbij is (bijna) alles mogelijk en laten we ons leiden door de gast.

Voor meer informatie, neem contact met ons op! 
024 - 3229189 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

feestje