Onze keuken is te omschrijven als ongecompliceerd smaakvol, met invloeden uit de wereldkeuken. We werken met verse seizoensgebonden groenten. Dit betekent dan ook dat onze kaart vaak wisselt. We hebben een compacte kaart waar iedereen zich in kan vinden. 

Menu

Borrelplanken:

(16:30-20:30)

  • Spaanse tapas € 8,50
  • Nacho’s uit de oven met dips € 7,50

Voor:

  • Tomatensoep € 5,00
  • Broodmandje € 4,00
  • Calamares € 4,50
  • Knoflook gamba’s € 6,00
  • Carpaccio € 6,50

Hoofd:

(17:30-20:30)

Vlees:

  • Sate van de Haas € 14,50 - met zelfgemaakte satesaus, kroepoek, gewokte groente & friet
  • Kogelbiefstuk € 15,50 – met kruidenboter, geroosterde pompoen, walnoot-salie pesto & friet

Vis:

  • Zalm €15,00  - onder een knapperig dakje van kruiden en Parmezaan, geserveerd met rauwkost & friet
  • Indiase curry €14,50 - met aubergine, aardappel en garnalen, geserveerd met komkommersalade & rijst

Vega:

  • Quesadilla € 14,50 - tortilla gevuld met kidneybonen en kaas, met guacamole, salsa, zure room en mais
  • Portobellos € 14,00 – met spinazie, zongedroogde tomaat, gorgonzola & friet

Kindermenu:

Kipnuggets, bitterballen of mini kaassoufflés met appelmoes & friet € 7,50

Na:

  • Warme, huisgemaakte brownie € 4,50
  • Appeltaart € 4,50
  • Chocolade ijs € 5,50