21:00 - € 7,50 | Disco funk en pop en klein beetje Rock 'n Roll

 FB

The B Machine is een Nijmeegse band bestaande uit 10 te gekke muzikanten. Loepzuivere vocals, strakke blazers en een stampende ritmesectie. 
De band speelt de betere funk/soul en disco van vroeger zoals CHIC en James Brown maar ook de knallers van nu zoals Mark Ronson, Justin Timberlake, Bruno Mars, DNCE en Faith Evans, garantie voor een avond dansen dus!
Tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten (4daagse) is The B Machine voor de 55e! keer in de binnenstad te zien op het Hertogplein. Verder speelt de band in muziekcafés, op festivals en andere knalfeesten.

Op 23 maart neemt The B Machine afscheid van leadzanger en Founding Father René van Onna die na ontelbare jaren heeft besloten The B Machine te verlaten om zich te kunnen storten op zijn bluesband. Die avond presenteert de band ook gelijk hun nieuwe leadzanger Timmy van Lingen. Timmy heeft z’n sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld, zo speelt hij in diverse bands maar zingt ook zo nu en dan een nootje mee in de backings van Glennis Grace of Ruth Jacott! Dat wordt een te gekke avond dus, are you ready to get sweaty?!

b machine 2019