FAKE GRASS & SOYLENT GREEN

alinea_2027
Categorie
Binnenkort in Club Trianon Nijmegen
Datum
vrijdag 3 april 21:00
€ 5,00 | Bluesrock covers

Fake Grass is een band waarvan de naam verwijst naar onze oefenspeelplaats.
Zeven ouwere jongeren uit Rijkevoort, Vierlingsbeek en Boxmeer brengen dampende, maar vooral met een eigen hipsausje overgoten covers.
De funky, rocky and soulful ingrediënten zijn o.a. een snufje Peppers, wat kruimels Brood, enkele toefjes Doobies, een portie Coldplay en als topping een Wild Cherry.

Soylent Green
In de jaren ’80 ooit begonnen als bluesband Born Blind, na enkele jaren uit elkaar gegaan en sinds een jaar, praktisch weer in de originele bezetting terug als bluesrock formatie. Oude liefde roest niet of het bloed kruipt waar het niet gaan kan: wie zal het zeggen maar samen muziek maken is het leukste wat er is. Het repertoire bestaat uit een mooie mix van oude bluesnummers van toen, aangevuld met nieuw gitaar- en rockwerk. Denk daarbij aan Herman Brood, Eric Clapton, ZZ TOP, Rolling Stones en zelfs Status Quo. Je moet het maar durven. Soylent Green is een onvervalste gitaarband met een strakke ritmesectie, verrassende gitaarlijnen en daar bovenop een rauwe en ongepolijste zangstem. Soylent Green: een koekje van eigen deeg!

 
 

Alle datums

  • vrijdag 3 april 21:00

Powered by iCagenda