21:00 - gratis | Nijmeegse artiesten kruipen in de huid van hun held. Geef je nu op!

Beste muzikanten, zangers en zangeressen,

We gaan iets nieuws uitproberen. We organiseren altijd twee keer per jaar de gewone Trianon Recordings, maar het aantal aanmeldingen is zo groot, dat wij meer mogelijkheden willen creëren om jullie een podium te bieden. Wij hebben daarom de Summer Recordings bedacht. Dit zal op zaterdagavond 6 juli a.s. voor de eerste keer plaatsvinden.

Bij de Summer Recordings zullen we niet de achterzaal van Trianon gebruiken, maar zal het podium in het cafégedeelte staan. Op de avond zullen we 12 acts een plaats kunnen bieden die 1 of twee nummers mogen spelen.

Wat verwachten we van jullie?

Wij verzoeken jullie voor woensdag 5 juni 1 of 2 nummers op te geven die je graag zou willen spelen, met wie (e-mailadressen) en met welke instrumenten. Wij zouden het leuk vinden als echte 'zomernummers' niet worden vergeten. Uitgangspunt is bestaande songs, die semi-akoestische worden uitgevoerd door in beginsel maximaal 3 personen. Wij verwachten daarnaast dat jullie er ook voor zorgen dat je publiek meeneemt. Dat is leuk voor jezelf, maar ook voor de andere muzikanten.

Wij hopen dat ook jullie dit nieuwe idee zullen omarmen. Wij horen graag.

Opgeven?

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Met vriendelijke groet,
JB Lucas en Wouter Ganzeboom