21:00 uur - met de hoed rond | Canadese topsinger-songwriters sluiten het Rambleseizoen 2018/2019 af.

Eric Devries sluit het seizoen af met drie fantastische artiesten, wees welkom en drink een borrel op weer zo'n mooi seizoen.

FB

Acht jaar geleden was Suzanne Jarvie nog werkzaam als advocaat en was ze bovendien moeder van vier kinderen. Toen haar oudste zoon in 2011 na een ongelukkige val in coma raakte en de vooruitzichten uiterst somber waren, ontdekte Suzanne Jarvie de singer-songwriter in zichzelf. Ze debuteerde met het album Spiral Road en inmiddels geldt Jarvie als een van de meest toonaangevende artiesten in het Canadese Americana genre.
Met producer en muzikant Chris Brown komt Jarvie nu met haar tweede album 'In The Clear' en de recensies zijn lovend!
Kate Fenner speelde ooit samen met Chris Brown in alt. rock band Bourbon Tabernacle Choir, ze zong bij de legendarische band Tragically Hip en ging uiteindelijk solo in 2003. The New York Times omschrijft haar manier van zingen als 'lusty, alternative Joni Mitchell-ish sound.' Bovendien tourde ze als opening act met niemand minder dan B.B. King. In 2017 verscheen het album 'Middle Voice' haar derde solo plaat met gastbijdragen van o.m Bill Frisell, Chris Brown en Norah Jones.

Suzanne Jarvie

photo: Kirsten Rich