ROLLING STONES TRIBUTE - URBAN JUNGLE

urbanjungle
Categorie
Binnenkort in Club Trianon Nijmegen
Datum
vrijdag 13 maart 21:00
Mick, Keith, Charlie & Ronnie; Rock 'n' Roll op z'n best

Al ruim 50 jaar zijn de inmiddels bejaarde rockers toonaangevend in de Premier League van de rock 'n' roll. Nog steeds houden de oude, rockende mannen de gemoederen bezig.
Het goed coveren van The Stones is een moeilijke zaak. Het probleem zit hem namelijk bij de gitaristen. Het gitaarwerk van de heren Wood en Richards bevat niet per se veel hoogstandjes maar qua timing, sound en samenspel vormen ze een uniek koppel.

Ervaren muzikanten
Dat unieke hoor je terug bij de gitaristen van Rolling Stones-tributeband Urban Jungle. De band, die vernoemd is naar de Europese tournee van The Stones van 1990, brengt een dwarsdoorsnede uit het repertoire van The Stones ten gehore. Iedereen kent nummers als Paint it black, Sympathy for the devil, Brown sugar, Fool to cry en Miss you.
Urban Jungle bestaat uit ervaren muzikanten die onder meer bekend zijn geworden in bands als Jeanne d'Arc & The Flames, Upsurge, Hot Eskimo, Brandhout, Spirit en The Four Willies. Urban Jungle staat garant voor een avondje rocken op de riffs van Keith, de oerkreten van Mick en last but not least de klappen van Charlie.

 
 

Alle datums

  • vrijdag 13 maart 21:00

Powered by iCagenda