21:00 uur - € 12,50 | Jaarlijks terugkerend feest met prima rootsrock en uitstekende zangeres als speciale gast

Twee jaar geleden brachten ze samen met Carter Sampson een onvervalste kerstshow, vorig jaar was het vet genieten met Danni Nicholls. Dit jaar is de onvolprezen OH SUSANNA te gast. En dan moet Kerst nog beginnen!

Oh Susanna
Suzie Ungerleider is een van de warmste en meest persoonlijke singer/songwriters uit Canada. Al vele jaren is ze onder haar pseudoniem Oh Susanna een graag geziene en gehoorde gast op Nederlandse podia. Haar scherpe observaties, vastgelegd in prachtige liedjes en gepresenteerd met een warme stem, in combinatie met haar innemende persoonlijkheid, leveren steevast prachtige en onderhoudende optredens op. Als Suzie Ungerleider verhuisde ze op jonge leeftijd met haar ouder vanuit Amerika naar Vancouver, Ca. van waaruit ze ook Europa veroverde met haar kleine muzikale portretjes van de wereld om haar heen. En zo eerlijk als ze over zichzelf maar ook de wereld om haar heen schrijft en zingt hoor je maar zelden. Na haar doorbraak met haar debuut en Johnstown met name de CD Sleepy Little Sailor had ze zich een favorietenplaats veroverd bij vele muziekfans. Een status die ze met albums als Short Stories (hoe toepasselijk) en Soon The Birds, maar ook met haar hartverwarmende optredens, alleen maar verder uitbouwde. Na het album Name Dropper, waarvoor erkende schrijvers als Ron Sexsmith, Jim Cuddy, Luke Doucet en Amelia Curran uitgenodigd werden om speciaal voor Suzie een nummer te schrijven, komt deze persoonlijke favoriet van veel insiders nu terug met een wel zeer persoonlijke terugblik op haar jaren als “punktiener”. A Girl In Teen City is opnieuw een hoogtepunt geworden in het toch al indrukwekkende oeuvre van Oh Susanna. 

FB

ohsusanna

Hidden Agenda Deluxe

Wat krijg je als je een aantal Nederlandse drukbezette topmuzikanten bij elkaar zet die allemaal al van echte Americana hielden voordat iemand nog wist wat die term ging inhouden? Juist: Americana Deluxe. Met binnen de gelederen de internationaal gelauwerde singersongwriters BJ Baartmans en Eric Devries, wekt een samenwerking hoge verwachtingen. Vooral omdat de beide mannen al sinds de jaren 1990 veelvuldig met z’n tweeën op een podium te vinden zijn. Daarbij ook regelmatig samen met drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. Onder de naam Hidden Agenda Deluxe zorgen Baartmans, Devries, van Bommel en van Beuningen met de CD Pan Alley Fever voor een alt-country feestje Deluxe! Het resultaat is een album vol afwisseling, mede door de drie lead vocalisten, elk met een geheel eigen karakter en ook nog eens perfect bij elkaar passend. Twaalf originelen van de hand van Baartmans, Devries of van Bommel en één pracht van een cover. Op de plaat en vaak ook ‘live’ nog versterkt met Hammond organist Rob Geboers.

hidden agenda