21:00 uur - € 12,50 | Jaarlijks terugkerend feest met prima rootsrock, gluhwein en uitstekende zangeres als speciale gast

FB

Tickets

Drie jaar geleden brachten ze samen met Carter Sampson een onvervalste kerstshow, twee  jaar geleden was het vet genieten met de britse Danni Nicholls, vorig jaar was de beurt aan Oh Susanna en dit houden we het kompas op Canada met SUSAN JARVIE. 

Suzanne Jarvie
Acht jaar geleden was Suzanne Jarvie nog werkzaam als advocaat en was ze bovendien moeder van vier kinderen. Toen haar oudste zoon in 2011 na een ongelukkige val in coma raakte en de vooruitzichten uiterst somber waren, ontdekte Suzanne Jarvie de singer-songwriter in zichzelf. Ze debuteerde met het album Spiral Road en inmiddels geldt Jarvie als een van de meest toonaangevende artiesten in het Canadese Americana genre.
Met producer en muzikant Chris Brown komt Jarvie nu met haar tweede album 'In The Clear' en de recensies zijn lovend!
Kate Fenner speelde ooit samen met Chris Brown in alt. rock band Bourbon Tabernacle Choir, ze zong bij de legendarische band Tragically Hip en ging uiteindelijk solo in 2003. The New York Times omschrijft haar manier van zingen als 'lusty, alternative Joni Mitchell-ish sound.' Bovendien tourde ze als opening act met niemand minder dan B.B. King. In 2017 verscheen het album 'Middle Voice' haar derde solo plaat met gastbijdragen van o.m Bill Frisell, Chris Brown en Norah Jones.

Suzanne Jarvie

Hidden Agenda Deluxe

Wat krijg je als je een aantal Nederlandse drukbezette topmuzikanten bij elkaar zet die allemaal al van echte Americana hielden voordat iemand nog wist wat die term ging inhouden? Juist: Americana Deluxe. Met binnen de gelederen de internationaal gelauwerde singersongwriters BJ Baartmans en Eric Devries, wekt een samenwerking hoge verwachtingen. Vooral omdat de beide mannen al sinds de jaren 1990 veelvuldig met z’n tweeën op een podium te vinden zijn. Daarbij ook regelmatig samen met drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. Onder de naam Hidden Agenda Deluxe zorgen Baartmans, Devries, van Bommel en van Beuningen met de CD Pan Alley Fever voor een alt-country feestje Deluxe! Het resultaat is een album vol afwisseling, mede door de drie lead vocalisten, elk met een geheel eigen karakter en ook nog eens perfect bij elkaar passend. Twaalf originelen van de hand van Baartmans, Devries of van Bommel en één pracht van een cover. Op de plaat en vaak ook ‘live’ nog versterkt met Hammond organist Rob Geboers.

hidden agenda