21:00 uur - Bijdrage | Eric Devries presenteert ruwe-bolster-blanke-pit-singer-songwriter en melodieuze rootslady. 

Bij eerdere bezoeken aan Club Trianon bleek Ted een zeer innemende en talentvolle rootsrocker. Southern rock maar dan met een vleugje dixie-country. Ted speelt behalve solo, ook als bassist in de band van Shooter Jennings. Inderdaad, de zoon van...

Pi Jacobs is een Amerikaanse singer-songwriter die in San Francisco werd geboren, maar in de voorbije jaren haar tijd doorbracht in New York City om zich uiteindelijk te gaan settelen in Los Angeles. Zij is daarbij vooral actief geweest als componiste van muziek voor televisieseries, films en commercials.

FB

tedrusselkamppi jacons

NOVEMBER - MUSIQUE AUTHENTIQUE

Onder de noemer Musique Authentique presenteert Club Trianon in Nijmegen in samenwerking met concertpromotor Chrtis Tangelder en singer-songwriter en Ramble on Tuesday organisator Eric Devries in de maand november een achttal concerten waarin het draait om de muziek in haar meest pure vorm. Folk- blues- country- en roots-artiesten uit de US, Engeland, Duitsland en Nederland brengen hun songs rauw, direct en altijd recht uit het hart. Dit resulteert in een serie intieme concerten met een warme wisselwerking tussen publiek en artiest.