21:00 uur - € 12,50 | Beste rootsrockband van Nederland helpt ons de kerst door met Danni Nicholls. Waarvoor dank.

FB

Vorig jaar brachten ze samen met Carter Sampson een onvervalste kerstshow. Wij van Club Trianon vonden dit een van de beste concerten van 2016!
Dit jaar is Danni Nicholls te gast.

Danni Nicholls
De uit het Britse Bedford afkomstige jongedame is op prille leeftijd al gefascineerd door de Amerikaanse folk, rock & roll en country die ze ontdekt in de platencollectie van oma. Dat blijft niet zonder gevolgen. Danni begint in haar tienerjaren al eigen songs te componeren met de hulp van de gitaar van een oom, een Burns jazzgitaar, ooit eigendom van Billy Fury.

danni nicholls

Hidden Agenda Deluxe
Wat krijg je als je een aantal Nederlandse drukbezette topmuzikanten bij elkaar zet die allemaal al van echte Americana hielden voordat iemand nog wist wat die term ging inhouden? Juist: Americana Deluxe. Met binnen de gelederen de internationaal gelauwerde singersongwriters BJ Baartmans en Eric Devries, wekt een samenwerking hoge verwachtingen. Vooral omdat de beide mannen al sinds de jaren 1990 veelvuldig met z’n tweeën op een podium te vinden zijn. Daarbij ook regelmatig samen met drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. Onder de naam Hidden Agenda Deluxe zorgen Baartmans, Devries, van Bommel en van Beuningen met de CD Pan Alley Fever voor een alt-country feestje Deluxe! Het resultaat is een album vol afwisseling, mede door de drie lead vocalisten, elk met een geheel eigen karakter en ook nog eens perfect bij elkaar passend. Twaalf originelen van de hand van Baartmans, Devries of van Bommel en één pracht van een cover. Op de plaat en vaak ook ‘live’ nog versterkt met Hammond organist Rob Geboers.

hidden agenda